Γιατί ξεχωρίζουμε

Ξεχωρίζουμε και διακρινόμαστε γιατί είμαστε οι μοναδικοί που συγκεντρώνουμε το σύνολο των κάτωθι πλεονεκτημάτων για τους σπουδαστές μας:
 
  • Είμαστε απόλυτα εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και μόνο. Η απόλυτη εξειδίκευσή μας, σε συνδυασμό με την πλούσια διδακτική εμπειρία των καθηγητών μας εγγυάται την επιτυχία των σπουδαστών μας!
  • Καλύπτουμε κάθε ανάγκη εκπαίδευσης στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, από την απλή υπενθύμιση γνώσεων της αγγλικής, μέχρι απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα ορολογίας για συγκεκριμένους επαγγελματικούς χώρους, για όλες τις γνωστές πιστοποιήσεις και διπλώματα.
  • Επιλέγετε τον τρόπο, το χρόνο, το χώρο και το κόστος που ταιριάζει στις υπόλοιπες ατομικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.
  • Χρησιμοποιούμε τα αρτιότερα πληροφοριακά συστήματα υποστήριξης διαδικασιών ψηφιακής εκπαίδευσης (Digital School), καθώς επίσης μια από τις παγκοσμίως πιο γνωστές πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για την εκμάθηση της αγγλικής (English Discoveries by Edusoft).
  • Όλα μας τα προγράμματα σπουδών (ακόμα και τα πιο ευέλικτα) συνοδεύονται από πλήρη ακαδημαϊκή υποστήριξη ειδικά καταρτισμένων καθηγητών που οδηγούν με ασφάλεια κάθε σπουδαστή στην επίτευξη των στόχων του.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε οι εξειδικευμένοι ακαδημαϊκοί σύμβουλοί μας να σας αναλύσουν καθένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που κάνουν τη μέθοδο english4U να ξεχωρίζει!
 
close