Ποιοι είμαστε

Blended e-learningΗ μέθοδος εκμάθησης της αγγλικής για ενήλικες english4U σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από ομάδα έμπειρων καθηγητών της αγγλικής, ειδικούς παιδαγωγούς σε θέματα ψηφιακής εκπαίδευσης (technology assisted learning), καθώς και ειδικούς επιστήμονες από το χώρο της Πληροφορικής σε θέματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning). Απευθύνεται σε ενήλικες και αφορά αποκλειστικά την αγγλική γλώσσα.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μοντέλο υβριδικής διδασκαλίας (blended learning) που συνδυάζει μία σύγχρονης μορφής διδακτική μεθοδολογία μέσα στην αίθουσα, με παράλληλη χρήση ενός συστήματος υποστήριξης διαδικασιών ψηφιακής μάθησης (διαδικτυακό σύστημα e-learning). Τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών της μεθόδου δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να διαμορφώσουν οι ίδιοι τον τρόπο που επιθυμούν να μάθουν αγγλικά, ακόμα και μέσα από το χώρο τους, σε συνάρτηση με το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν συνολικά για την εκπαίδευσή τους αλλά και τον εκπαιδευτικό στόχο κάθε προγράμματος. Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται και καθοδηγείται πάντα από καθηγητές, εξασφαλίζοντας απόλυτη επιτυχία σε κάθε επίπεδο σπουδών. Τα προγράμματα σπουδών τα οποία απαρτίζουν τη μέθοδο καλύπτουν τις ανάγκες αρχαρίων και φτάνουν μέχρι το ανώτερο επίπεδο γνώσης της Αγγλικής. Διατίθενται στο πιλοτικό μας εκπαιδευτικό κέντρο στον Πειραιά, αλλά και στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων κέντρων που συνεργάζονται με τη μέθοδο english4U.

Το μαθησιακό μοντέλο της μεθόδου english4U αν και ακούγεται σχετικά νεωτεριστικό για τα ελληνικά δεδομένα, στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι ευρέως γνωστό και τα μέλη της σχετικής μαθησιακής κοινότητας ξεπερνούν τα 750 εκατομμύρια!

 
close